Afkickverschijnselen wiet

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. In veel gevallen is er sprake van recreatief blowen. Toch hebben tienduizenden mensen problemen met een blowverslaving. Er is steeds meer vraag naar hulp bij stoppen met blowen.

Wellicht wilt u stoppen met blowen omdat hasj en wiet zo duur geworden zijn. Het zal niemand echt verbazen dat dagelijks blowen enorm duur is. Het grootste deel van uw geld kan op den duur alleen nog maar naar blowen gaan. Bent u hier bang voor, stop dan op korte termijn met blowen.

Wilt u afkicken, dan kan dit nog best lastig zijn. Vooral in de eerste week kunt u veel afkickverschijnselen ervaren. Het zal even duren voordat het lichaam gewend is aan de nieuwe situatie. Bepaalde lichaamsfuncties gaan door het stoppen met blowen beter functioneren. Uw uithoudingsvermogen wordt door het stoppen beter. De longen gaan zichzelf schoonmaak.

Voor tips bij het stoppen met blowen kunt u het artikel afkicken van wiet raadplegen. Heeft u last van ernstige bijwerkingen dan onderstreept dit toch hoe verslavend blowen kan zijn. De bijwerkingen moeten niet een reden zijn om weer een joint op te steken.

Blowen maakt vergeetachtig wanneer men het te veel doet. Het geheugen op de korte termijn wordt door het roken van cannabis aangetast. Uw geheugen wordt weer beter na minderen of stoppen. Serieuze dingen pakt u weer op na het stoppen met blowen.