Stoppen met blowen verschijnselen

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. Gaat het om af en toe blowen, dan is dat niet zo erg. Toch hebben tienduizenden mensen problemen met een blowverslaving. Ook afkickcentra merken dat men steeds meer hulp zoekt voor stoppen met blowen.

Wellicht wilt u stoppen met blowen omdat hasj en wiet zo duur geworden zijn. Blowt u iedere dag, dan kan het allemaal erg duur worden. Er kan een situatie ontstaan waarin hierdoor geldproblemen ontstaan. Bent u hier bang voor, stop dan op korte termijn met blowen.

Problemen hebben met u op dingen concentreren kan een afkickverschijnsel zijn. U komt slecht in slaap of slaapt mogelijk helemaal niet. Ook enorme geïrriteerdheid kan tijdens de eerste week voorkomen. Helemaal geen bijwerkingen hebben komt ook voor. De kans dat u afkickverschijnselen ervaart wordt groter bij langer en meer te hebben geblowd. Het kan heftig zijn wanneer u jarenlang heeft geblowd.

De tekst tips om te stoppen met blowen bevat goed advies voor stoppen met blowen. Heeft u last van ernstige bijwerkingen dan onderstreept dit toch hoe verslavend blowen kan zijn. Probeer de bijwerkingen niet te laten verdwijnen door te blowen want zo komt u er nooit vanaf.