Tips voor stoppen met blowen

Men kan soms blowen om even te ontspannen. Bovendien vinden veel mensen het roken van een joint met vrienden gezellig. Over de gevaren van cannabisgebruik denkt men niet echt na. Toch kan men door blowen allerlei problemen krijgen.

Vaak willen dagelijkse blowers helemaal niet iedere dag blowen, maar zijn ze verslaafd. Rook 2 dagen in de week geen wiet om ervoor te zorgen dat u geen dagelijkse gebruiker wordt. Ook coffeeshops zullen dit advies geven.

Sta eens stil bij de schadelijke consequenties en denk er niet te lichtzinnig over. Men gaat de joint nodig hebben om zich gelukkig te voelen. Men kan depressie ontwikkelen door het blowen.

U kunt denken aan stoppen met blowen. U kunt dan in ieder geval uit de voeten met boek stoppen met blowen. Beslagen ten ijs komen is bij het stoppen met blowen essentieel. Eén van de betere artikelen rond blowen.

Ook financiële problemen door blowen zijn niet uitgesloten. Want kijk maar naar de wietprijzen, ze blijven maar stijgen. Hoeveel moet u gaan betalen ervoor voordat u stopt?

Laat de joint ook maar liggen wanneer u angstklachten, psychoses of depressies heeft. Alleen in zeldzame gevallen heeft men baat bij blowen. Een joint kan slecht vallen en de klachten verergeren.

Advertisements